ورود
ثبت نام
درباره ما
ما شرکتی هستیم که بهترین خدمات خودرو را به شما ارائه میدهیم.برای پیوستن به مشتریان ما از این قسمت در سایت ما ثبت نام کنید
ما شرکتی هستیم که بهترین خدمات خودرو را به شما ارائه میدهیم.برای پیوستن به مشتریان ما از این قسمت در سایت ما ثبت نام کنید
تمام ماشین های نیسان اکسترا که در خارج ایالت متحده آمریکا ساخته شده اند تا سال 2007 در سائو خوزه دوس پینایس برزیل تولید شده اند. در ایران تحت لیسانس پارس خودرو به عنوان نیسان رونیز ساخته شده اند.
مشاوره رایگانپیشنهادهای ما
متاسفانه محصول مورد نظر موجود نمیباشد.برای ثبت سفارش با ما تماس بگیرید
نیسان اکسترا یک خودروی دو موتوره در قسمت جلو و دارای 2 چرخ یا 4 چرخ می باشد، دارای 5 درب، 5 سرنشین که جمع و جور شده ی ماشین های شاسی بلند می باشد و توسط کارخانه نیسان موتور در سال های 1999-2015 در دو نسل ساخته شده است. نسل اول آن در سال های 1999 تا 2004 که دارای یک پلتفرم و همچنین سپر جلو می باشد، کاپوت، درهای جلو را از نیسان فرانتیر گرفته است و نسل دوم در سال های 2005 تا 2015 همین پلت فرم را با فرانتیر به اشتراک می گذارد.
هر دو نسل از طرح جعبه ای با دستگیره های در عقب به صورت c شکل، پنجره عقب نامتقارن، درب عقب اتومبیل به صورت برآمده برای جعبه کمک های اولیه در داخل استفاده می کنند. و یک سقف برجسته دولایه ای وجود دارد که صندلی استادیوم را در ردیف دوم قرار می دهد.
نیسان نام اکسترا را از سری مسابقات ورزش های سه گانه آفرود XTERRA گرفته است و به صورت شاسی بلند در کانتون می سی سی پی تولید می شود. نوع دیگر آن همچنین در برزیل و چین تولید می شود.
طراحی نیسان در لاهویای آمریکا، کالیفرنیا توسعه یافته است، این خودرو به عنوان اولین نیسان می باشد که در ایالات متحده ساخته و توسعه یافته است.
طبق گفته ی جری هیرشبرگ، رئیس شرکت طراحی بین المللی نیسان، انگیزه طراحان اکسترا ساخت و ایجاد یک تجهیزات با کیفیت، نیرومند و مقرون به صرفه می باشد. مجله Road & Track اکسترا را به عنوان یک ماشین شاسی بلند تعریف می کند که نه قصد دارد به عنوان ماشین لوکس باشد و نه سعی می کند بنیان و شالوده ی کامیون وار خود را پنهان کند. واشینگتون پست آن را به عنوان یک ماشین تنومند بدون لاف دلیری تعریف می کند.
ترمزهای این ماشین در جلو از نوع دیسکی و عقب کاسه ای با تنظیم اتومات هستند دقت بالایی ندارند اما قدرتمند عمل می کنند.
سیستم ترمز ضدقفل چهار چرخ از توزیع نیروی ترمز الکترونیکی استفاده می کند به این خاطر که تمام چرخ ها به صورت مساوی ترمز کنند، ترمز فعال محدود شده به لغزش به راننده کمک می کند که ماشین را در هنگام سر خوردن کنترل کند. مدل هایی با چهار چرخ محرک دارای G سنسور هستند که ABS را براساس نوع زمین اینکه جاده است یا سنگ است یا مسیر برفی می باشد، تنظیم می کند.
نمای خارجی این خودرو ساده و قدیمی است ولی چهره ی خشن و با ابهتی دارد که با قابلیت آفرودی آن هماهنگ است. نمای جلوی این ماشین پنجره ی کوچکی دارد که دارای دریچه های لانه زنبوری مشکی و دو نوار پهن اوریب می باشد. چراغ های آن به شکل مستطیل بزرگ است که گرافیک ساده ای دارد. سپر آن به شکل عضلانی می باشد که ابهت خاصی دارد. که در طرفین این سپر دو چراغ مه شکن وجود دارد. یکی از مسائلی که روی بدنه ی این ماشین قابل توجه است ارتفاع ماشین و انحنای روی سقف می باشد.
تنها موردی که درباره ی خلاقیت این ماشین وجود دارد محل قرارگیری دستگیره درب های عقب می باشد و در سایر قسمت ها چیزی جز خشونت و سادگی دیده نمی شود.
ضربه گیرهایی که وجود دارند به هیچ عنوان دکوری نیستند و کاملا کاربردی به نظر می رسند. رینگ های نسبتا کوچک به همراه لاستیک های فاق بلند روی ظاهر ماشین تاثیر منفی گذاشته اند با این حال در برابر ضربات ناشی از گذرگاه های دشوار آفرودی مقاومت بسیاری را از خود نشان میدهند. ظاهر رونیز مشابه کفش کوهنوردی می باشد که شاید از نظر دید آن چنان زیبا نباشد اما جذابیت های خاص خودش را دارد.
داخل کابین هم مانند ظاهر بیرونی آن طراحی ساده و قدیمی دارد. با توجه به شاسی بلند بودن آن و قابلیت های آفرودی آن نباید کابینی لوکس در انتظار داشته باشیم. بیشتر قسمت های کابین آن از پلاستیک خشک درست شده و صندلی ها نیز ارگونومی خوبی ندارند. این ماشین ظرفیت پنج سرنشین را دارد و صندلی عقب با تا شدن می تواند فضای بیشتری را فراهم آورد. در مرکز داشبورد دو دریچه هوا و دکمه های چرخشی و سیستم ضبط صوت با طراحی ساده ای وجود دارد. امکاناتی که داخل خودرو را تشکیل می دهند قلاب سقف، فضای توری با ظرفیت دو دوچرخه کوهستان اشاره کرد.
این ماشین دارای کیسه هوا نیست . نوع ترمز آن جلو دیسکی و عقب کاسه ای می باشد. صندلی آن به صورت دستی است. تهویه مطبوع کنترل دستی دارد. پنجره و آینه ی آن به صورت برقی و دارای چراغ مه شکن عقب و جلو است.
هیچ نتیجه ای از تست های امنیتی نیسان رونیز وجود ندارد. این موضوع زمانی نگران کننده تر می شود که بدانید نیسان رونیز نه تنها فاقد ترمزهای ضدقفل است بلکه به کیسه هوا و ترمزهای دیسکی عقب نیز مجهز نشده است، بنابراین کمی سخت می توان به امنیت این خودرو اطمینان کرد.
این ماشین مجهز به یک پیشرانه 2.4 لیتری، 4 سیلندر دو دیفرانسیل می باشد که می تواند 155 اسب بخار را در 5600 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 209 نیوتن متر در 3600 دور در دقیقه تولید و آن را از طریق یک جعبه دنده 5 سرعته به چرخ های جلو منتقل کند. و اگر از دنده کمکی استفاده شود نیروی تولیدشده به هر چهار چرخ منتقل می شود. این جعبه کمک می کند که عبور از مسیرهای سخت راحت تر شود. شتاب صفر تا صد این خودرو 15.1 می باشد و حداکثر سرعتی که می تواند به آن برسد 161 کیلومتر بر ساعت می باشد. مصرف سوخت این ماشین معادل 11.3 لیتر در 100 کیلومتر می باشد. این خودرو در هیچ تست تصادفی شرکت نداشته و همچنین فاقد ترمزهای ضدقفل و کیسه های هوا می باشد.
چیزهایی که برای مشتریان این ماشین مهم است طراحی فانتزی داشبورد و دریچه های تهویه خوش فرم اهمیتی ندارد و آن چه اهمیت دارد جان سخت بودن قطعات و قدرت تحمل بالا در شرایط دشوار می باشد. و به همین دلیل هم آن را ساده ساخته اند زیرا که ساخت قطعات مستحکم با طراحی ساده، راحت تر و کم هزینه تر است. از نظر جادار بودن هم واقعا عالی است. با این حال صندلی های عقب ارگونومی مناسبی ندارد و در مسیرهای طولانی صدای اعتراض سرنشینان عقب را بلند می کند.
خودرو نیسان رونیز که نام دیگر آن Xterra می باشد از سری خودروهای شاسی بلند و پرقدرت نیسان به شمار می رود. که در سال های 82 تا 89 توسط شرکت پارس خودرو مونتاژ شده و وارد بازارهای داخلی کشور شده است. این ماشین با اینکه ظاهر جذابی ندارد ولی به دلیل قدرت و کیفیت بالای ساخت و قابلیت های آفرود مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. اگر از آن دسته از افراد هستید که برای با کلاس بودن سراغ ماشین های شاسی بلند می روید بهتر است روی آن را خط بکشید. چون نیسان رونیز برای چنین اهدافی طراحی نشده است حتی در زمانی که دوره ی جوانی اش را سر می کرد.
نیسان رونیز فاقد حس پالایش است و وقتی کنار رقبای خود قرار می گیرد قدیمی بودن را نشان می دهد. اگر نیسان همانطور که از یکسری ویژگی های خود زده قیمت خود را پایین آورد این خودرو قابل مقایسه با رقبای خود می باشد. اما با قیمتی که دارد که از شورلت ترابلیزر و کیا سورنتو بیشتر می باشد، کاملا واضح است که این خودرو یک گزینه ی از دست رفته می باشد. مگر اینکه به دنبال چیزی باشید که در اواخر هفته قصد گشت زدن روی تپه های شنی را داشته باشید.
کارشناسان ما 24ساعت در 7 روز هفته آماده هستند تا سفارشات و سوالات شما را به بهترین شکل بررسی کنند و پاسخ دهد.
برای ثبت نظر همیشگی وارد شوید.